GEÇİCİ SÜRELİ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ PERSONEL ALIM İLANI

İZMİT BELEDİYESİ
GEÇİCİ SÜRELİ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ PERSONEL ALIM İLANI

GENEL BİLGİLER

Belediyemiz iştiraki BEKAŞ bünyesinde GEÇİCİ SÜRELİ (5 Ay 29 Gün) istihdam edilmek üzere, “Özel Eğitim Öğretmeni” alımı yapılacaktır.

Kurumumuz bünyesinde görev alabilecek, aşağıdaki niteliklere sahip “GÜLÜMSEYEN” ve “İZMİT’ İ ÇOK SEVEN” çalışma arkadaşları arıyoruz.

Personel alımı için müracaatlar 05.04.2022 – 17.04.2022 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılacak olup, tüm kriterlerin eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

MÜRACAAT KOŞULLARI

• T.C. vatandaşı olmak
  • Üniversitelerin Özel Eğitim Öğretmenliği veya Zihinsel Engelliler Öğretmenliği bölümü lisans mezunu olmak
  • 3 yaş ve üzeri özel gereksinimli çocuklarla çalışabilecek
  • Tercihen alanında 1-3 yıl deneyimli olmak
  • Daha önce otizm spektrum bozukluğu olan çocuklarla çalışmak olmak ( Otizm Spor ve Yaşam Evi’nde çalışacak olması sebebiyle)
  • Daha önce özel gereksinimli bireylerle ( Down Sendromu, Otizm Spektrum Bozukluğu, Mental Reterde ) çalışmış olmak ( Yaşama Destek Evi’nde çalışacak olması sebebiyle )
  • Duyu Bütünleme eğitimi almış
  • Takım çalışmasına yatkın, titiz, çalışkan, sorumluluk sahibi
  • İnsan ilişkileri güçlü, iletişimi kuvvetli ve sonuç odaklı
  • Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip
  • Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış olmak
  • Adli Sicil Kaydı bulunmamak
  • Kocaeli de ikamet ediyor olmak ( Tercihen İzmit İlçesinde )
  • Daha önce çalıştığı işyerlerinden disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek zihinsel / bedensel engeli veya sağlık problemi, kronik rahatsızlığı bulunmamak

BAŞVURUDA EKLENECEK BELGELER

• Diploma veya mezuniyet belgesi
  • İkametgâh
  • İş Tecrübelerini içeren fotoğraflı özgeçmiş

ÖNEMLİ BİLGİ

• Başvurular bilgisayar üzerinden kariyer.izmit.bel.tr adresine yapılacak olup yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Başvuruda istenilen bilgi ve belgeleri eksik yükleyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

NOT: İstihdam Birimi iletişim: 0262 318 00 00 ( Dahili: 2445 / 2446 / 2447 / 2448 )