İZMİT GENÇLİK MECLİSİ ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE DERNEKLER YERLEŞKESİNDE BULUŞTU

14 Aralık 2022
İzmit Gençlik Meclisi Başkanı Ezgi Çalışkan
İzmit Gençlik Meclisi Tanışma Toplantısı (4)
İzmit Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Doğan

İzmit Gençlik Meclisi ve Kocaeli Üniversitesi öğrenci kulüpleri İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesinde tanışma toplantısında bir araya geldi

İzmit Kent Konseyi çatısı altında faaliyet gösteren İzmit Gençlik Meclisi, Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören gençlerle bir araya geldi. İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesinde gerçekleştirilen tanışma toplantısına çok sayıda gencin yanı sıra İzmit Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Doğan da katıldı.

Gençlik Meclisinin Yapısını Anlattı

Toplantı, Hüseyin Doğan’ın İzmit Kent Konseyi’nin yapısı ve faaliyetlerinden bahsettiği konuşmanın ardından başladı. Doğan’ın ardından kürsüye İzmit Gençlik Meclisi Başkanı Ezgi Çalışkan çıktı. Başkan Çalışkan ise katılımcılara İzmit Gençlik Meclisi’nin yapısını ve işleyişini anlattı.

Başkan Hürriyet’e Teşekkür Ettiler

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantının ardından İzmit’te ikamet eden gençler, İzmit Gençlik Meclisi Koordinatörlüklerine üye oldu. İzmit için çalışmak istediklerini söyleyen gençler, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’a teşekkür etti.