İzmit Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği “Cumhuriyet ile Büyüyorum” temalı resim yarışmasında ilkokul ve ortaokul kategorilerinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Cumhuriyet ile Büyüyorum” temalı ödüllü resim yarışması düzenlendi. İlkokul grubunda ve ortaokul grubunda resim yarışmasına gelen başvurular değerlendirmeye alındı.
Yoğun Katılım
Ödül töreni Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ayşe Fatmagül Terzi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Burcu Bineklioğlu ile öğrenciler, öğretmenler, veliler katıldı.
Jüri Değerlendirdi
Leyla Atakan Toplantı Salonu’nda KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Ana Sanat Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceyhun Konak, İZMEK Yağlı Boya Resim Kursu Usta Öğretici Bilge Tümlü, İzmit Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nden Usta Öğretici Oya Tuncer jüri olarak seçmeleri gerçekleştirdi.
İlkokul Kategorisinde Dereceye Giren Öğrenciler
- Rengin İdil Aktepe
- Ayza Çiftçi
- Vera Güven
Ortaokul Kategorisinde Dereceye Giren Öğrenciler
- Deniz Naz Uçar
- Alya Elis Doğan
- Eylül Eslem Satır













