GELECEĞİN TİYATROCULARI İZMİT BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ’NDE YETİŞİYOR

7 Nisan 2023

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümünde eğitimlerine devam eden kursiyerler, eğitim yılı sonunda farklı oyunlarla seyircinin karşısına çıkacak

Sanat kenti İzmit vizyonuyla geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye devam eden İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü, 4 ana grup ile eğitimlerini sürdürüyor. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 18.00-21.00 arası gerçekleştirilen eğitim programı haziran sonuna kadar devam edecek.

Yılsonu Seyirciyle Buluşacaklar

4 ana grup ve sınıftan oluşan kursiyerler hafta içi dört gün boyunca Sanat Akademisi eğitim sahnesinde uygulamalı tiyatro eğitimi alıyor. Rol, karakter yaratımı ve oyun incelemesi gibi tiyatronun temel bileşenlerinden beslenen kursiyerler, eğitim yılı sonunda seyirci ile buluşacak.