İZMİT BELEDİYESİ KENDİ İŞ MAKİNELERİYLE, SELDEN ETKİLENEN ADIYAMAN İÇİN YOLA ÇIKTI

19 Mart 2023
Izmit Belediyesi kendi is makineleriyle, selden etkilenen Adiyaman için yola çikti (1)
Izmit Belediyesi kendi is makineleriyle, selden etkilenen Adiyaman için yola çikti (2)
Izmit Belediyesi kendi is makineleriyle, selden etkilenen Adiyaman için yola çikti (4)
Izmit Belediyesi kendi is makineleriyle, selden etkilenen Adiyaman için yola çikti (5)
Metni Sesli Dinle

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, aşırı yağışlar ve sel sonucu meydana gelen afet sonrası destek isteyen Adıyaman Tut Belediyesi’ne, araç filosundaki 6 iş makinesi ve hafriyat araçlarıyla destek yolladı

İzmit Belediyesi, sel felaketinden etkilenen Adıyaman’ın Tut ilçesinde yaraların bir an önce sarılması için harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü, Makine İkmal Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ortaklığında 9 personel ile birlikte 6 iş makinesi ve hafriyat aracu Adıyaman’a doğru yola çıktı.

“Yaraları Birlikte Saracağız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “Öncelikle yaşanan sel felaketinden dolayı tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Biz de Başkanımızın direktifiyle bölgedeki tahliye çalışmalarına araç ve iş makinalarımızla destek olacağız. 9 personel ile birlikte 2 tır, 1 kamyon, 1 kazıcı yükleyici, 1 arasöz, 1 adet 4×4 aracımız Adıyaman’ın Tut ilçesine yola çıkıyor. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.