İZMİT BELEDİYESİ YÖNETİMİ ÇOLAKOĞLU AİLESİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

3 Eylül 2022

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam, Murat-Cansu Çolakoğlu çiftinin oğulları Eren Mete ile Mehmet Ali’nin sünnet törenine katıldı. Sağlam, genç çifte Başkan Hürriyet’in selamlarını iletti

Kentimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Murat-Cansu Çolakoğlu çiftinin oğulları Eren Mete ile Mehmet Ali, erkekliğe ilk adımlarını attılar. Kadıköy Düğün Salonu’nda gerçekleşen sünnet törenine Çolakoğlu ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Hürriyet’in Selamlarını İletti

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam da Çolakoğlu ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Çolakoğlu ailesini kutlayan Birol Sağlam, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ve hayırlı olsun dileklerini de iletti.