İZMİT ÇINAR AKADEMİ’DE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

28 Şubat 2023
Metni Sesli Dinle

Eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla ücretsiz hizmet veren İzmit Çınar Akademi, yeni döneme Şube Öğretmenler Kurulu toplantısıyla başladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in vizyon projeleri arasında yer alan İzmit Çınar Akademi, eğitimde fırsat eşitliği misyonuyla çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Çınar Akademi, ara tatilin bitmesi ile birlikte yeni döneme Şube Öğretmenler Kurulu toplantısıyla başladı.

Öğrencilerin Performansları Değerlendirildi

Çınar Akademi Müdürü Burcu Dursun ve öğretmenlerin yapmış oldukları haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İki saat süren toplantı boyunca her sınıf bazında öğrenciler bireysel olarak öğretmenler tarafından değerlendirilip kalan sınıfların değerlendirilmesi için yeni toplantı tarihleri belirlendi.

Yeni Çalışmalar İçin Plan Oluşturuldu

Toplantıda, her öğrenci için ders öğretmenleri görüşlerini dile getirdi. Daha sonrasında rehberlik servisinin düşünceleri ve öğrenci hakkında yaptıkları çalışmalar üzerinde konuşuldu. Öğrencilerin geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol oynayan İzmit Çınar Akademi’de çalışmalar süreç içerisinde devam edecek.