ÖZMURAL: BİZ BU ARAÇLARI EVİMİZE GÖTÜRMEYECEĞİZ, İZMİT HALKINA HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

6 Ekim 2022
Metni Sesli Dinle

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, AKP’nin yarattığı rant sistemini bitirmek zorunda olduklarını ifade ederek, “5 yıllık görev süremizde 1 buçuk yıllık sürecimiz kaldı. Bu araçları evimize götürmeyeceğiz. Belki birçoğumuz bu mevkilerde oturmayacağız. Bu araçlar İzmit halkına hizmet verecek” dedi

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, “Teslim edilen araç sayısı 186. Bir firmanın 102 tane var, diğer firma 82 tane ve bir firmanın da 2 tane aracı var. Araçla ilgili meclisten bir onay çıktı. Başkanımız onay çıktığından itibaren Ankara’da temaslarına devam ediyor. Bu araçların en kısa sürede alınması için İller Bankası’nda görüşmelere başladı. Biz bir şeyin peşindeyiz. Eğer biz bu iftiralardan gerçekten kurtulmak istiyorsak AKP’nin yarattığı bu rant işini kapatmak zorundayız. Bunun bir çözümü var o da araçlarımıza sahip olmak.

“Konforu Bir Sonraki Dönem Yaşayacak”

5 yıllık görev süremizde 1 buçuk yıllık sürecimiz kaldı. Şu araçların aldık verdik diyesiye kadar yine bir süreç geçecek. Peki bu yapmış olduğumuz hizmet kime kalacak? Bu araçları evimize götürmeyeceğiz. Belki birçoğumuz bu mevkilerde oturmayacağız. Bu araçlar bundan sonraki dönemde buraya gelecek olanların İzmit halkına hizmet vermek için burada olacaklar. Bunun gerçek anlamda konforunu bizden sonra gelecek olan arkadaşlar yaşayacaklar. Bunu herkes bilsin. Biz bu mücadeleyi veriyoruz” ifadelerini kullandı.