HÜRRİYET: HALKTAN KOPARILMIŞ, DUYGUSUZ YAPIYI SANAT FABRİKASINA DÖNÜŞTÜRDÜK

23 Eylül 2022
Hürriyet Halktan koparilmis, duygusuz yapiyi SANAT FABRIKASINA DÖNÜSTÜRDÜK (1)
Hürriyet Halktan koparilmis, duygusuz yapiyi SANAT FABRIKASINA DÖNÜSTÜRDÜK (2)
Hürriyet Halktan koparilmis, duygusuz yapiyi SANAT FABRIKASINA DÖNÜSTÜRDÜK (3)
Hürriyet Halktan koparilmis, duygusuz yapiyi SANAT FABRIKASINA DÖNÜSTÜRDÜK (5)

41 ay boyunca hayata geçirdiği çalışmaları İzmitlilere anlatan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geçmiş dönemde yapılan ve atıl bırakılan alanlara yeniden hayat verdiklerini, anlam yüklediklerini ifade ederek Sanat Akademisini örnek gösterdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Güzel İşler Kalbe Değer lansman programında geçmiş dönemde yapılan fakat atıl bırakılan alanlara yeniden hayat verdiklerini anlattı. Başkan Hürriyet, “Geçmiş dönemde yapılan ancak maalesef içerisinde bir duygu, bir anlam yüklenmemiş, yalnız bırakılmış, halktan uzak bırakılmış yapıları değerlendirme içerisine aldık. Bunlara en iyi örnek bir kıraathaneden şu anda 1000 öğrencinin eğitim aldığı sanat fabrikasına dönüşen sanat akademisi.” ifadelerini kullandı.