İZMİT BELEDİYESİ MAHALLELERDE TIRPAN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

14 Nisan 2022
İzmit Belediyesi mahallelerde tırpan çalışmalarına başladı (1)
İzmit Belediyesi mahallelerde tırpan çalışmalarına başladı (3)

Yaz aylarının gelmesiyle beraber İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,  Şirintepe ve Yahya Kaptan Mahallesinde tırpan çalışmalarına başladı

Kent genelinde yeşil alanları arttırma ve mevcut alanları koruma çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, tırpan çalışmalarına başladı. Hazırlanan 40 kişilik kadro 5 ekip olarak kent genelinde tırpan çalışmalarında görev alıyor.  Hazırlanan ekiplerden 3’ü kent genelinde, 1’i Köylerde, 1’i de mobil olarak tırpan çalışmalarını sürdürecek.

Çalışmalar Hızlı Başladı

Ot biçme ve tırpan çalışmalarını başlatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu hafta Kuruçeşme’den Malta Mahallesi’ne kadar kapsamlı bir program hazırladı. Ekipler hazırlanan  program kapsamında 1 hafta içerisinde Kuruçeşme Fatih Mahallesi, Yenişehir Mahallesi, Malta Mahallesi, Kocatepe Mahallesi, Hacıhızır Mahallesi, Hacıhasan Mahallesi ve Terzibayırı Mahallesi’nde tırpan çalışmalarını gerçekleştirecekler.