İZMİT BELEDİYESİNDEN ŞİRİN SOKAK’TA YOL MESAİSİ

29 Ağustos 2022
İzmit Belediyesinden Şirin Sokak’ta yol mesaisi (1)
İzmit Belediyesinden Şirin Sokak’ta yol mesaisi (2)
İzmit Belediyesinden Şirin Sokak’ta yol mesaisi (3)
İzmit Belediyesinden Şirin Sokak’ta yol mesaisi (5)

Daha güzel bir İzmit için çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak’ta başladığı asfalt yama çalışmalarını tamamladı

Zamanla deforme olan yollarda üst yapı çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Plajyolu Bölgesi’ne yeni bir görünüm kazandırıyor.  Vatandaşlara yeni, güvenli ve konforlu alanlar yaratan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak’ta asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalar Gece Gündüz Devam Edecek

Ekipler bölgede gerçekleştirdiği çalışmada 1.174,88 ton PMT ve 773,45 ton asfalt kullanarak çalışmayı kısa sürede tamamladı. İzmit Belediyesi ekipleri, vatandaşların konfor alanlarını genişletmek adına çalışmalarına gece gündüz demeden devam edecek.