İZMİT SOKAKLARI PERİLERİN ŞAMPİYONLUK COŞKUSUYLA SALLANACAK

24 Mayıs 2023

İzmit Belediyesi, İzmit Belediyesporun Kadınlar Süper Lige çıkmasını muhteşem kutlama programıyla tüm kente coşkuyla yaşatmaya hazırlanıyor. Sokaklarda yürüyüş ve araç konvoyuyla başlayacak kutlamalar, Belediye Meydanında İkiye On Kala konseriyle doruğa çıkacak

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi play-off final serisi beşinci maçında İzmit Belediyespor, geçtiğimiz gün evinde ağırladığı Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK’yi 57-56 mağlup ederek Süper Lige yükseldi. İzmitli Perilerin zaferi kentte büyük ses getirdi. İzmit Belediyesi de şampiyonluk coşkusunu yaşatmak adına dolu dolu bir program hazırladı.

İkiye On Kala Konseri İle Taçlanacak

Şampiyonluk kutlamaları programı kapsamında ilk olarak bu akşam saat 18.30’da Merkez Bankası önünden araç korteji gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da da Fethiye Caddesi üst girişinden yürüyüş korteji yapılacak. Ardından da etkinlikler saat 20.00’de İzmit Belediyesi önündeki İkiye On Kala konseriyle devam edecek. Binlerce İzmitli İzmit sokaklarında şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşayacak.