İZMİT’TE 19 MAYIS KUTLAMALARI MANÇOBAND KONSERİYLE BAŞLADI

19 Mayıs 2023
Izmit'te 19 Mayis kutlamalari Mançoband konseriyle basladi (1)
Izmit'te 19 Mayis kutlamalari Mançoband konseriyle basladi (2)
Izmit'te 19 Mayis kutlamalari Mançoband konseriyle basladi (3)
Izmit'te 19 Mayis kutlamalari Mançoband konseriyle basladi (4)
Izmit'te 19 Mayis kutlamalari Mançoband konseriyle basladi (6)
Izmit'te 19 Mayis kutlamalari Mançoband konseriyle basladi (7)

İzmit Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği kutlama programları usta sanatçı Barış Manço’nun şarkılarını coverlayan Mançoband grubunun konseri ile başladı

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri İzmit Belediye Meydanı’nda buluşturuyor. Milli bayramları ruhuna uygun şekilde kutlamaya devam eden İzmit Belediyesi, kutlamalara Mançoband müzik grubunun konseri ile başladı.

Gün Boyu Sürecek

Usta sanatçı Barış Manço’nun Gülpembe, Dağlar Dağlar, Yaz Dostum, Anlıyorsun Değil Mi ve çok daha fazlasını söyleyen Mançoband, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gün boyu devam edecek olan etkinlikler saat 20.40’ta Şanışer Sokrat St konseri ile taçlanacak.