MELEK MIZRAK SUBAŞI’NDAN İZMİT BELEDİYESİ’NİN AFET BÖLGESİNDE KURDUĞU AŞEVİNE ZİYARET

3 Mart 2023
Melek Mızrak Subaşı’ndan İzmit Belediyesi’nin (1)
Melek Mızrak Subaşı’ndan İzmit Belediyesi’nin (2)

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı İzmit Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Pazarcık’ta kurulan aşevini ziyaret etti

İzmit Belediyesi ekipleri ilk günden itibaren depremzedelere destek olmak amacıyla afet bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. İzmit Belediyesi tarafından Kahramanmaraş Pazarcık’ta kurulan Aşevi her gün binlerce insana yemek ikramında bulunuyor. Bölgeye gelen yetkili isimler de zaman zaman İzmit Belediyesinin kurduğu aşevine ziyarette bulunarak gerçekleştirilen çalışmalara dair bilgi alıyorlar.

Bilgi Aldılar

Aşevini ziyaret eden isimlerden biri de Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı oldu. Melek Mızrak Subaşı’na ziyaretinde İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu eşlik etti. İkili aşevinde görev yapan isimlerden gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sahada görev yapan ekibe çalışmalarında kolaylıklar diledi.