ORMAN OKULU’NDA İLK DERS HEYECANI

9 Mart 2022
Orman Okulu’nda ilk ders heyecanı (2)
Orman Okulu’nda ilk ders heyecanı (4)
Orman Okulu’nda ilk ders heyecanı (5)
Orman Okulu’nda ilk ders heyecanı (6)
Orman Okulu’nda ilk ders heyecanı (8)
Orman Okulu’nda ilk ders heyecanı (9)
Orman Okulu’nda ilk ders heyecanı (10)
Orman Okulu’nda ilk ders heyecanı (11)

Minikler Eğlenerek Öğrenmeye Başladılar

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Orman Okulu Projesinde ilk ders yapıldı. Çocuklar Orman okulunda keşfederek, eğlenerek öğrenmeye başladılar

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek Orman Okulu Projesinde dersler başladı. Doğa eğitim kampüsünde bulunan ormanlık alanda gerçekleştirilen derste minikler bitkileri tanıdılar, yerdeki yaprakları incelediler ve böcekleri keşfettiler. Orman okulunda eğitimler 3 ay boyunca devam edecek. Sabah saatlerinde ilk grup, öğleden sonra da ikinci grup derse katıldı. İlk derste toplam 20 öğrenci yer aldı.

Tüm Okullar Faydalanabilecek

Orman Okulu’nda eğitmenlik yapma eğitimi alan öğretmenlerin okulları ve Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler derslere katılıyor. Orman Okulu Projesi kapsamında verilen derslerden önümüzdeki süreçte randevu alan tüm okullar faydalanabilecekler. Etkinlikler Peyzaj Mimarı Harika Taze ve Ziraat Mühendisi Fazilet Erdem rehberliğinde gerçekleştiriliyor.