İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, AKP’li Meclis Üyelerinin Kamuoyunda Yaratmaya Çalıştığı ‘Yandaşa İhale’ Algısını Belgelerle Yıkmaya Devam Ediyor. İzmit Belediyesinin Açık İhalesini Kazanan Firmanın AKP’li Çekmeköy Belediyesi İle İş Yaptığını Kanıtlayan Sarıca, “Siz Milleti Kandırmak İçin Yalanlar Söylemeye Devam Ettikçe Biz De Belgeleriyle Her Şeyi Ortaya Koymaya Devam Edeceğiz” Dedi
İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, Geçtiğimiz Günlerde İzmit Belediyesinin Açık İhalesini Kazanan Firmaya AKP’li Zeytinburnu Belediyesinin Pazarlık Usulü İle Doğrudan İş Verdiğini Belgelerle Kanıtlamıştı. AKP’lilerin Kamuoyunda Oluşturmaya Çalıştığı ‘İzmit Belediyesi Yandaşa, Yeğenlere, Yeğenlerin Yakınlarına İhale Veriyor’ Algısını Belgelerle Yıkan Sarıca, Sosyal Medyadan Yaptığı Paylaşımla Firmalara İş Veren Çekmeköy Belediyesini Örnek Gösterdi.
“Ne Kadar Şeffaf Olduğumuz Ortaya Çıkıyor”
Başkanvekili Sarıca Yaptığı Paylaşımda Şu İfadeleri Kullandı: Size Göre Bir Firma İzmit Belediyesinden Açık İhalede İş Alınca Bizim Yandaşımız Oluyor. Peki, Aynı Firmaya İş Veren AKP’li Belediyeniz Olunca Durum Ne Oluyor? Haydi, Cevap Verin. Gün Geçmiyor Ki Belediyemize Atılan Yandaş Firmalar Ve Yeğenlere İhale Veriyorlar İftiralarının, Yalan Olduğu Ortaya Çıkmasın. Bize “Yandaş Firmalara İhale Verdiniz” İftiraları Atıldıkça Aslında Bizim Ne Kadar Şeffaf İş Yaptığımız Ortaya Çıkıyor.
“Kim Kime Yandaş? Yandaşlarınızı Mı Karıştırdınız?”
Birkaç Gün Önce ‘Bu Kimin Yandaşı?’ Diyerek Belgeleriyle Sordum; AKP’li Arkadaşlara. Hala Yanıt Yok. Nasıl Olsun Ki? Bizim Yandaşımız Olduğunu Söylediler Fakat Kendi Belediyelerinden, Bırakın Açık İhaleyi, Pazarlık Usulüyle İş Verdikleri Ortaya Çıktı. Yani Başkanın Yeğenleri Diye İftira Attılar Ama Bu Şirketler AKP’li Belediyelerden Doğrudan İş Alıyorsa Bir Tezatlık Var. Biz Açık İhale Yapıyoruz. Bilgisayar Başından Herkes Girebiliyor. AKP’li Belediyeler Doğrudan İş Veriyor. Kim Kime Yandaş? Haliyle Kafaları Karıştı. Herkes Sus Pus.
“Gölkay Park Üzerinden İftiralar Başladı”
Geçen Gün Sorduğumuz Soruya Cevabınız Var Mı Diye Beklerken A A! Bu Kez Gölkay Park İhalesi Üzerinden İftiralar… Hani, Defalarca Tanıtım Ve Haberlerini Yaptırdığımız Gölkay Park Projesinin AÇIK İHALESİ. Birçok Firmanın Duyabileceği Şekilde, Projenin Defalarca Duyurusunu Ve Tanıtımını Yaptık, İhalesi Olacağını Yine Defalarca Haber Yaptırdık. 40 Gün Öncesinden İlana Çıktığımız Gölkay Park Yapım İşinin AÇIK İhalesini 27 Nisan’da Yaptık. Neymiş? Açık İhaleyi Kazanan Firma Yandaşımızmış! Peki, Bakalım Bu Firma Kimmiş?
“Yandaşlarınızı mı Karıştırdınız?”
AKP’lilerin Bizim Yandaşımız Olduğunu İddia Ettiği Firma, 18 Nisan’da AKP’li Çekmeköy Belediyesi’nin Kapalı Otopark Yapım İşini Almış. AKP’li Çekmeköy Belediyesi, Yaklaşık Maliyeti 94 Milyon 811 Bin TL Olan İhaleyi, 134 Milyon Liraya Vermiş. Peki, Çekmeköy Belediye Başkanı’nın Rizeli Ve Sayın Cumhurbaşkanı’nın Hemşehrisi Olduğunu Biliyor Muydunuz? Bu Durumda Biz Şimdi De Rizeli Mi Olduk Yoksa Siz Yandaşlarınızı Mı Karıştırdınız?
“Cevap Verin”
Çok Sağ Olun, Sayenizde Herkesin İzmit Belediyesinden İş Alabildiğini Kendiniz İtiraf Ediyorsunuz. İzmit Belediyesi Olarak Kimsenin Parti Rozetine Bakmıyor, İhalelerimizi En Şeffaf Şekilde Yapıyoruz. Siz Milleti Kandırmak İçin Yalanlar Söylemeye Devam Ettikçe Biz De Belgeleriyle Her Şeyi Ortaya Koymaya Devam Edeceğiz. Size Göre Bu Firma İzmit Belediyesinden Açık İhalede İş Alınca Yandaş Oluyor. Peki Aynı Firmaya İş Veren Belediyeniz Olunca Durum Ne Oluyor? Haydi Cevap Verin.